Pähn naaseb tippvõrkpalli Rootsis

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ragnar Pähn.
Ragnar Pähn. Foto: Sille Annuk
Sarnaselt Priit Luigega naaseb aastase pausi järel tipptasemel võrkpalli Ragnar Pähn, kes hakkab mängima Rootsi meistriliiga klubis Tierp Volley.

Mullu suvel jooksid Pähni läbirääkimised Tartu Pere Leivaga ummikusse ning 25-aastane ja 201 cm pikkune vasakukäeline pallur jättis aasta võrkpallis vahele, siirdudes igapäevaleiba teenima Rootsi, kirjutab volley.ee.

Tema suvised esitused rannaliival - Pähn võitis koos rootslase Josef Pernholmiga Falkenbergis peetud Rootsi meistrivõistlustel pronksi - avaldasid aga nii palju muljet, et eelmisel hooajal riigi meistrivõistlustel seitsmenda koha saanud Tierp pakkus talle saalihooajaks lepingut.

Diagonaalründaja positsioonil tegutsema hakkav Pähn on neli aastat tagasi hõbeda teeninud Tierpi ainus leegionär. Uppsala maakonna alla kuue tuhande elanikuga väikelinnn asub Stockholmist 80 km põhja pool.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles