Terry pole Premieri uute reeglitega nõus

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
John Terry
John Terry Foto: AP / Scanpix

Londoni Chelsea kapten John Terry leiab, et Inglismaa kõrgliiga juhid on uute reeglitega valinud näiliselt kerge, kuid reaalselt kasutu tee.

Alates järgmisest hooajast peab igal Premier League'i meeskonnal olema 25-liikmeline koosseis, kellest kaheksa peavad moodustama kodused mängijad - mängijad, kes enne 21. eluaastat on kolm aastat treeninud Inglismaal või Walesis.


Kuid Inglismaa koondise kapten ei usu uute reeglitega kaasnevatesse suurtesse muudatustesse ja seda eriti liiga tippmeeskondade osas, vahendab soccernet.

Terry tunneb, et ainuke viis kindlustada noorte jalgpallurite tulevikku, on pannes piirangud algkoosseisudele. Samuti kutsus ta üles mängijaid oma karjääride eest vastutama.


«Me kõik saame panna 25-liikmelistesse meeskondadesse kaheksa mängijat, kuid see ei kindlusta veel nende mänguaega ning sellega seoses tekib veelgi probleeme,» rääkis Inglismaa koondise ja Chelsea kapten Sky Sportsi uudistele.


«Kui mina noortemeeskonnast ülespoole pürgisin, siis öeldi mulle alati, et kui ma olen piisavalt hea, siis antakse mulle võimalus. Seega oleneb mängijatest endist, et nad kõvasti tööd teeksid ja oma koha meeskonnas välja teeniksid.»
«Seniks, kuni ei tehta reeglit, et teatud arv koduseid mängijaid peab olema algkoosseisus, ei muutu eriti midagi, sest meeskonnas võib ikka olla 11 välismängijat. Ma arvan, et olukord väga ei muutu,» lõpetas Terry.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles