Tallinna Kalev alustas karikavõistlusi kindla võiduga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veljo Vares.
Veljo Vares. Foto: kolmvedu.ee

Eile alistas Tallinna Kalev meeste korvpalli karikavõistlustel Elion/Corle meeskonna 120:107.

Vastavalt karikavõistluste süsteemile oli Elion/Corle meeskonnal kolmel mängijal kasutada ka kolm kaugviset, millest igaüks neist realiseeris kaks, vahendab basket.ee. Nii visati pall lahti Elion/Corle eduseisult 18:0.

Kalev hakkas järjekindlalt vahet vähendama, kuid vastaste teise veerandaja lõpus tabatud kaks kolmepunktiviset andsid neile veel poolajavõidu.

Kolmandal veerandajal oli mäng võrdne, kuid viimasel kümnel minutil ei osutanud Elion/Corle enam tõsist vastupanu ning kehvapoolset mängu näidanud Kalev sai esimeses mängus kirja võidu.

Kalevi resultatiivseim oli Veljo Vares, kes sai kirja 37 punkti. Kiur Akenpärg oli samuti heas hoos, tabades 33 punkti eest ning Andre Pärn lisas meeskonna arvele 21 silma.

Korduskohtumine peetakse esmaspäeval, 28. septembril, kell 17.30 Kalevi spordihallis. Järgmises ringis ootab selle paari võitjat TÜ/Rocki meeskond, kellega Tallinna Kalev ka möödunud aasta karikavõistluste veerandfinaalis kohtus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles