Raevunud Briatore ähvardab FIAt kohtuga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Flavio Briatore oli sunnitud Renault'st lahkuma.
Flavio Briatore oli sunnitud Renault'st lahkuma. Foto: AP/Scanpix

Renault vormel-1 meeskonna endine juht Flavio Briatore on oma eluaegsest vormel-1 sarja keelust šokeeritud ning kavatseb Rahvusvahelise Autoliidu FIA kohtusse kaevata.

FIA määras eile Briatorele eluaegse vormel-1 sarjas tegutsemise keelu avalikuks tulnud skandaali pärast mullusel Singapuri GP-l, vahendab Reuters.

«Olen hullumas,» teatas 59-aastane itaallane Gazzetta dello Sportile.

Väidetavalt kavatseb Briatore FIA vastu kohtuasja algatada ning tõestada oma süütust. Briatore arvates kahjustab Renault' skandaal alusetult tema mainet.

Hispaania motospordi alaliidu juht ja FIA liige Carlos Garcia tunnistas, et on samuti üllatunud, et Briatorele määrati sedavõrd karm karistus.

«Briatore karistus näib mulle liigne. Tema vastu polnud selget tõestust ja ta ei saanud ennast isegi kaitsta,» selgitas Garcia ASile. «Ma ei välistaks võimalust, et ta pöördub tavalise kohtu poole, kuna ta jäeti ilma võimalusest elatist teenida.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles