Esna ja Toobal on Prantsusmaa klubides põhimehed

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Toobal
Kert Toobal Foto: volley.ee
Prantsusmaa võrkpalliklubides leiba teenivate Sten Esna ja Kert Toobali koduklubidel on selja taha jäänud ridamisi kontrollmänge. Toobali meeskond Saint-Quentini Foyer Laïque kaotas tiitlikaitsjale Pariisi Volleyle 2:3, kuid võitis sama tulemusega Tourcoing Volley-Ball Lille Métropole'it.

Esna tööandja Narbonne'i Volley lõi Arago de Sète't 3:1, kuid kaotas samale vastasele mõni päev hiljem 0:3. Narbonne alistas veel Toulouse'i Spacer'si 3:2. Toobal ja Esna on kuulunud igas mängus põhikoosseisu, kirjutab volley.ee.

«Narbonne'i organisatoorne pool tundub olevat parem kui mu eelmises klubis Rennes'is,» lausus Esna. «Toetume seitsmele-kaheksale mängijale, kuid noored pole sugugi pahad ja neist on meile kindlasti abi. Arvan, et võime play-off'i koha pärast võidelda küll.»

Prantsuse meistrivõistlused algavad üheksandal oktoobril. Nimetatud kuu esimesel nädalavahetusel toimub Montpellier'is aga traditsiooniline liigaturniir, millest kõik Pro A klubid osa võtavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles