Alonso: ma ei loe kommentaare

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernado Alonso saabumas FIA peakorterisse.
Fernado Alonso saabumas FIA peakorterisse. Foto: AP / Scanpix

Kahekordne vormel-1 sarja maailmameister Fernando Alonso avaldas Autospordile antud intervjuus, et tal pole praegu veel õrna aimugi, millises meeskonnas ta järgmisel hooajal sõitma hakkab.

Intervjuus ei jäetud küsimata ka Renault tiimi puudutanud skandaali kohta. Alonso kinnitas taaskord, et tema ei teadnud sellest mitte midagi.

Küsimusele, kas teda häirib paljude inimeste arvamus, et ta skandaaliga seotud oli, vastas Alonso: «Ma ei loe kommentaare. Olen väga õnnelik, sest ma ei loe ajalehti ja inimeste kommentaare. Elan olevikus ja päris maailmas.»

«Inimesed, kes seda arvavad, võiksid lugeda FIA otsust. See on üsna selge. Kui nad seda ei mõista, siis neil on lugemisega probleeme.»

Küsimusele, mis meeskonna riideid Alonso järgmisel hooajal kandma hakkab, vastas ta: «Ma ei tea. See on hea küsimus ja loodetavasti ma saan varsti teada. Niipea kui võimalik.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles