Button jäi viienda kohaga ülimalt rahule

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jenson Button
Jenson Button Foto: AP / Scanpix

Singapuri vormel-1 etapi viienda koha järel MM-sarja edu 15 punktile suurendanud Brawn GP meeskonna sõitja Jenson Button jäi oma esitusega väga rahule.

11. positsioonilt alustanud Button teatas, et läheb seetõttu järgmisele etapile ülimalt positiivsena. «See oli meie jaoks väga hea päev,» ütles Button BBC’le. «Olen viienda kohaga väga-väga rahul.»

Meeskonna bossi Ross Brawni sõnul korvas tänane etapp meeste ebaõnnestumise kvalifikatsioonis. «Eile pärastlõunal tundus kõik veel üsna tume, aga tiim tegi suurepärast tööd ja me korvasime eilse altmineku. Meie põhikonkurendid ei teinud seda.»

Brawn GP hoiab ka meeskondade arvestuses kindlat esikohta – järgmiselt kolmelt etapilt vajavad nad tiitli kindlustamiseks vaid 12 punkti. «Olen mitu korda MM-tiitli viimase sõiduga kaotanud. Niikaua kui see tehtud pole, ei saa midagi öelda,» sõnas Brawn.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles