Olümpiale pääsenud Albert ei tunne end erilisena

Tarmo Lamp
, veebimeister / kujundaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marko Albert
Marko Albert Foto: Marianne Loorents

Marko Albert lõpetas triatloni MMi Vancouveris 30. kohaga ja kindlustas endale stardikoha Pekingi olümpial.

«Ega mul mingit erilist tunnet olnud, kuna selle nimel olen juba kaks aastat vaeva näinud,» kommenteeris Albert. «Ei oska hetkel ülevoolavat rõõmu tunda.»


Vancouveri MMil olümpiadistantsi ajaga 1:52.29 läbinud Albert saaks rahulolu tunda vaid siis, kui ka Pekingis hea esituse teeb. Kindlasti soovib eestlane esineda paremini kui eelmisel olümpial – Ateenas lõpetas ta 21. positsioonil.


«Tegelikult on eesmärgiks jõuda esikümnesse,» märkis Albert. «Siis võiks endaga rahule jääda.»
Sel nädalavahetusel osaleb Albert sõjaväelaste MMil, pärast seda alustatakse juba spetsiaalselt olümpiaks valmistumisega.


Olukorda, kus paljud sportlased saabuvad võistluspaika halva õhu tõttu vaid lühikest aega enne stardipauku, teeb ka Alberti ettevaatlikuks.


«Kindlasti jälgin teiste Eesti sportlaste käitumist,» rääkis Albert. «Kindlasti viibin seal regioonis, et harjuda ajavahe ja kliimaga. Samas olen kindel, et enne nelja päeva Hiinasse ei sõida.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles