Natalja Bratuhhina ühines Küprose klubiga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võrkpallurid Natalja Bratuhhina ja Mari-Liis Graumann.
Võrkpallurid Natalja Bratuhhina ja Mari-Liis Graumann. Foto: Keete Puri.

Baltimaade parim võrkpallinaiskond GMP on algava hooaja eel ilma jäänud koguni kolmest põhimängijast. Lisaks Mari-Liis Graumannile ja Polina Bratuhhinale lahkus valitseva Eesti meistri ridadest Natalja Bratuhhina, kes allkirjastas lepingu Küprose klubiga Nicosia Panidaliakos, vahendab volley.ee.

21-aastase ja 180 cm pikkuse Bratuhhina teenete vastu tunti suvel huvi Prantsusmaalt, kuid siis oli Narvast sirgunud piiga kindel, et jääb Eestisse. Diagonaalründaja ei loo illusioone ja annab endale aru, et Küpros pole võrkpalli mängimiseks unistuste koht.



«Loodan, et see hooaeg läheb mul hästi ja saan siis paremaid pakkumisi,» lausus Natalja Bratuhhina.



Eelmise hooaja Küprose liiga seitsme naiskonna konkurentsis kuuendana lõpetanud Panidaliakosesse kuulub leegionäridest veel üks Venemaa mängija.



Mäletatavasti siirdus Natalja Bratuhhina kaksikõde Polina Prantsuse klubisse Terville'i Florange ja Graumann otsustas mängima hakata kodulinna naiskonnas Viljandi Metall.



Küprosel võib mängima hakata ka teine Eesti naisvõrkpallur - alates tänasest viibib Larnaca AEK-s testimisel nurgaründaja Triin Kuusk.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles