Eesti sai quadracerite Rahvuste krossil kuuenda koha

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Jürgenson
Meelis Jürgenson Foto: Andrus Eesmaa / Järva Teataja

Quadracerite Rahvuste krossil sai Eesti koondis koosseisus Meelis Jürgenson, Helari Järv ja Sander Reik 15 meeskonna hulgas kuuenda koha.

Kahes sõidus ei leidunud vastast eelmise aasta Euroopa meistrile prantslasele Romain Coupriele, kes teenis ühtlasi ka parima sõitja auhinna. Kahe ülejäänud sõitja Matthieu Ternyncki (28. ja 6. koht) ja Adrian Mangieu (7. ja 4.) tulemustest piisas, et võit taskusse pista.

Teise koha saavutas mõneti üllatuslikult Portugali meeskond (32p) ja poodiumi madalaimale astmele tõusid hollandlased (34p). Eestile (64p) kuulus Suurbritannia ja Belgia järel kuues koht. Meie selja taga olid 70 silmaga lätlased.

Järv sai esimeses sõidus 19. ning teises 12. koha. Raik oli sõitudes 20. ja 13. ning meie meeste parimate tulemuste eest vastutas Jürgenson, kes oli avasõidus kaheksas ja teises 12.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles