Argo Meresaar naaseb Pärnusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Meresaar
Argo Meresaar Foto: Toomas Huik

Suusõnalise nõusoleku Pärnu võrkpallimeeskonnas mängimiseks andnud Eesti koondise diagonaalründaja Argo Meresaar loodab kodulinna klubi kolmeaastase vaheaja järel taas medalile viia.

Kuigi kaks eelmist hooaega Tartu Pere Leivas veetnud Meresaar teatas mõni aeg tagasi, et üritab välimaale leiba teenima minna, polnud ükski pakkumine piisavalt ahvatlev, et sellest kinni haarata.

«Ma pole saanud end piisavalt palju näidata, et tugev välisklubi minust huvitatud oleks,» lausus Meresaar, keda üritas enda ridadesse värvata ka Tallinna Kalev.

Viimase hooaja seljavigastuse tõttu pooleli jätma pidanud 206 cm pikkune ja 27-aastane pommitaja on Eesti koondise treeninglaagrites rassinud suuremate tagasilöökideta. «Harjutan suure isuga,» teatas Meresaar.

Pärast seda, kui Super-Pärnu meeskond aastatel 2000–2004 Meresaare abiga viiel korral Eesti meistriks ja karikavõitjaks oli tulnud ning seejärel paremad pojad teistesse klubidesse rentis, pole kuurortlinna klubi riigi meistrivõistlustel medalini jõudnud.

Pallimängimise kõrval ettevõttes Hotronic vabagraafikuga tööle hakkav Meresaar pole aga nõus teooriaga, nagu heitleks leegionärideta Pärnu tiitlikaitsja Selveri ja hõbedase Pere Leiva järel kahvatuima medali nimel. «Pärnus on noored ja vihased mehed. Miinimumeesmärk on jõuda finaali,» ütles ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles