Sirelpuu, Toobal ja Kõresaar aitavad Selverit eurosarjas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janis Sirelpuu.
Janis Sirelpuu. Foto: CEV

Ainsa Eesti klubina eurosarjas osalev Tallinna Selver lisas CEV Cupi koosseisu ka Pärnu VK temporündaja Janis Sirelpuu ja nurgaründaja Kardo Kõresaare ning Tartu Pere Leiva sidemängija Andres Toobali.

Tõenäoliselt lendab detsembri alguses esimesele mängule Libereci Duklaga (Tšehhimaa) vaid Sirelpuu, Kõresaare ja Toobali abi kasutab Eesti meister vaid siis, kui mõni Selveri mängija vigastada saab, vahendab volley.ee.



Sirelpuu mängis Selveri ridades kaks eelmist hooaega, kuid tänavu kevadel lõppesid läbirääkimised tema ja klubi vahel üllatavalt kiiresti ning Rakverest pärit sportlane maandus Pärnus.

CEV Cupi 1/16-finaali avakohtumine peetakse detsembri esimesel nädalal Liberecis ja kordusmäng nädal hiljem Tallinnas. Selle paari võitjat ootab järgmises ringis Amriswili Volley (Šveits) või Cuneo Bre Banca (Itaalia).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles