Meresaar mängib eurosarjas Selveri ridades

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Meresaar
Argo Meresaar Foto: Toomas Huik

Eesti koondise nurgaründaja, suvel Tartu Pere Leiva ridadest kodulinna Pärnusse naasnud Argo Meresaar mängib eurosarjas Challenge Cup Tallinna Selveri ridades.

Selver rendib euromängude tarvis Pärnult ka noore temporündaja Meris Merisaare ning astub kuu lõpus kuulsa Bulgaaria klubi Sofia Levski vastu sisuliselt Eesti koondisega. Puuduvad vaid välisklubides leiba teenivad pallurid eesotsas Raimo Pajusaluga, kirjutab SL Õhtuleht.


«Saime kokku niisuguse koosseisu nagu soovisin,» ütles Selveri peatreener Avo Keel. Meeskonnas jätkab eelmise hooaja võtmekuju, sidemängija Veiko Lember. Arvestatava pakkumise saabumisel lubatakse tal siirduda välismaale.


Lisandusid Janis Sirelpuu ja Kristjan Õuekallas, jätkavad ka kõik senised eestlastest põhitegijad. Ainus välismaalane on Läti koondise sidemängija Agris Leitis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles