Erkmaa KK kontrollib vormi Klaipedas

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erkmaa KK võidukas võistkond
Erkmaa KK võidukas võistkond Foto: Erkmaa Korvpallikool

Eesti minikorvpalli meistrivõistlusteks valmistuv Erkmaa korvpallikooli 1998. aastal sündinud poiste võistkond siirdus neljapäeva hommikul Klaipedasse, kus 2.-4. oktoobrini toimub tugevatasemeline noorte korvpalliturniir.

Tartlastega ühes alagrupis mängivad turniiri korraldajate Klaipeda I ja II võistkond ning Kaunase Aisciai. Teise alagrupi moodustavad Vilniuse korvpallikool, Biržai, Šiauliai ja Kaunase Tornado korvpallikool.

Tegemist on selle vanuseklassi Erkmaa KK võistkonna kaheksanda välisturneega, kusjuures Leedus mängitakse neljandat korda - eelnevad mõõduvõtud on viinud tartlasi lõunanaabrite juurde Kaunasesse Arvydas Sabonise korvpallikooli, Vilniusesse Šarunas Marciulionise korvpallikooli ning Panevežysesse.

Erkmaa KK peatreeneri Aivo Erkmaa sõnul on korvpallikoolil Leedus üsna mitmeid häid kontakte. «Tänu sellele, et oleme suutnud leedulastega konkurentsis püsida, on nad jätkuvalt olnud huvitatud meie võistkondade kaasalöömisest,» sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles