Räikkönen: võib-olla jätkan, võib-olla mitte

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen Foto: Reuters / Scanpix

Ferrarist hundipassi saanud vormel-1 piloot Kimi Räikkönen kinnitab, et ei pruugi enam vormel-1 sarjas jätkata.

Suzuka GP-l sõnas Räikkönen AP uudisteagentuurile, et jääb sarja vaid siis, kui saab pakkumise tippmeeskonnalt, millel on võimalused ka meistritiitlit püüda, vahendab motorsport.com.

«Võib-olla jätkan, võib-olla ka mitte,» sõnas Räikkönen. «Ma ei lähe väiksesse võistkonda. Ma ei näe mingit põhjust jätkamiseks, kui ei saa võidelda meistritiitli eest.»

Räikkönenist on huvitatud McLareni meeskond ning asi olla juba nii kaugel, et leping pidi  allkirja ootama. Räikkönen tunnistas aga, et siirdumine autoralli sarja on samuti üks võimalustest.

«See võimalus on olemas, kuid on ka võimalik vormel-1 sarjas jätkamine. Ma ei tea, mis juhtub. Otsustan mingil hetkel – enne järgmise hooaja algust,» selgitas soomlane ning lisas McLareni kohta: «Mul pole midagi halba nende kohta öelda. Meil on alati head suhted olnud. See on samuti võimalus, kuid ma pole siiani eriti mõelnud sellele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles