Luiz Felipe Scolari asub Chelsea peatreeneri kohale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Portugali peatreener Luiz Felipe Scolari ja ründaja Cristiano Ronaldo Portugali jalgpallikoondise treeningul
Portugali peatreener Luiz Felipe Scolari ja ründaja Cristiano Ronaldo Portugali jalgpallikoondise treeningul Foto: AFP / Scanpix

Chelsea jalgpalliklubi teatas, et klubi uueks peatreeneriks saab Portugali jalgpallikoondise juhendaja Luiz Felipe Scolari.

Kuigi Scolari oli üks põhikandidaate Chelsea lootsi kohale, tuli uudise ajastus paljudele suure üllatusena. Nimelt juhendab Scolari portugallasi jalgpalli EMil ning tema otsust ei oodatud enne turniiri lõppu.

«Felipel on suurepärased isikuomadused. Ta on üks maailma parimaid treenereid, kes on edu saavutanud nii rahvuskoondise kui ka klubi tasandil. Tema ootused ja ambitsioonid kattuvad meie omadega,» seisis Chelsea klubi poolt üllitatud pressiteates.

Et võimalikult vähe segada Portugali meeskonna sisekliimat EMi ajal ei anna Scolari ise ühtki kommentaari enne turniiri lõppu.

59-aastane Scolari liitub Chelseaga 1. juulist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles