Eesti kelguhokikoondis kohtub Itaaliaga

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kelguhoki meeskond
Kelguhoki meeskond Foto: EIL

2.-4. oktoobrini toimuvad Tallinnas Premia jäähallis Eesti kelguhokikoondise kohtumised Itaalia koondisega.

Märtsis toimunud kelguhoki B-divisjoni MMil saavutas Eesti koondis esikoha, pääses 2012. aasta MMiks A-divisjoni ning sai õiguse osaleda Vancouveri paraolümpiamängude kvalifikatsiooniturniiril, mis peetakse tänavu 7.-14. novembrini Rootsis Malmös.

Itaalia koondis lunastas pääsme Vancouveri paraolümpiamängudele kelguhoki A-divisjoni MM-turniiri kuuenda kohaga.

Eesti koondise ettevalmistusplaanides paraolümpiamängude kvalifikatsiooniturniiriks on kohtumised Itaalia koondisega tähtsal kohal.

«Kahjuks on ülemaailme kriis mõjutanud ka kelguhoki turniiride toimumist ning seega on võimalused kontrollmängude pidamiseks jäänud väheseks. Kutsusime endile külla Itaalia koondise, et pidada meeskonnale olulised kontrollmängud, anda meie uuele treenerile Pelle Sildrele võimalus mehi testida ning mänguplaane korrigeerida,» kommenteeris Eesti kelguhokikoondise mänedžer Alar Õige.

«Meie koondise ettevalmistusele paneb veel õla alla Norra koondis, kes on selle aasta A-divisjoni MMi hõbemedaliomanik, meie vana sõber ja n-ö ka Eesti kelguhoki isa (norralased selle mängu koos esimese varustusega meile tõid),» jätkas Õige. «Estonian Airi, EMT ja Elioni abiga jõuavad norralased siia 23.-25. oktoobril, siis on meil ka kavas alla kirjutada kelguhoki koondisele olulised toetuslepingud ning otse loomulikult pidada marulised kohtumised Norra koondisega.»

Rohkem infot mängude kohta leiab siit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles