Hispaania rallil on avapäeva järel liidrikohal Sordo

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Citroënil kihutav Daniel Sordo
Citroënil kihutav Daniel Sordo Foto: SCANPIX

Täna Hispaanias alanud autoralli MM-sarja eelviimase etapi tänase päeva esimesed neli kiiruskatset võitis Citroënil sõitev Daniel Sordo, viimase kahe katse kiireim oli aga tema meeskonnakaaslane Sebastien Loeb. Avapäeva järel on liidrikohal Sordo napi eduga Loebi ees.

Pärast 6. kiiruskatset:

Loeb võitis ka päeva viimase kiiruskatse, Sordo kaotas talle 2,4 sekundiga ning Hirvonen jäi kolmandana maha 9,1 sekundit.

Avapäeva lõpetas liidirkohal Sordo vaid 1,6-sekundilise eduga Loebi ees, kolmandal kohal on Hirvonen, kaotades Sordole 34,2 sekundit.

Pärast 5. kiiruskatset:

Seekord oli kiireim Loeb ajaga 11.17,4, Sordo kaotas talle 0,9 sekundiga. Kolmas oli jälle Hirvonen, kaotades 4,8 sekundiga.

Kokkuvõttes püsib liidrikohal Sordo, Loeb kaotab talle nüüd nelja ning Hirvonen 27,5 sekundiga.

Pärast 4. kiiruskatset:

Sarnaselt kolmele esimesele katsele võitis ka neljanda kiiruskatse Sordo, kuid seekord edestas ta Loebi ülinapilt, kõigest 0,1 sekundiga. Kolmas oli taas Hirvonen, kaotades Sordole 4,5 sekundiga.

Kokkuvõttes jätkab liidrina Sordo, Loeb jääb maha 4,9 ja Hirvonen 23,6 sekundit.

Pärast 3. kiiruskatset:

Ka kolmanda kiiruskatse võitis Sordo ajaga 12.37,6. Loeb kaotas talle vaid sekundiga, Hirvonen jäi maha juba 11,5 sekundit.

Kokkuvõttes juhib jätkuvalt Sordo, Loeb kaotab talle 4,8 ja Hirvonen 19,1 sekundiga.

Pärast 2. kiiruskatset:

Kiireim oli taas Sordo, kes sõitis välja aja 11.22,0. Loeb kaotas talle teisena 1,8 sekundit ning Hirvonen jäi maha 6,6 sekundit.

Kokkuvõttes juhib Sordo, teiseks tõusis Loeb, kaotades talle 3,8 sekundit, Hirvonen kaotab kolmandana 7,6 sekundit.

Pärast 1. kiiruskatset:

Sordo võitis ajaga 11.33,4, teine oli soomlane Mikko Hirvonen (Ford), kes kaotas Sordole sekundiga, kolmas olnud Sordo meeskonnakaaslane Sebastien Loeb kaotas kahe sekundiga.

Enne Hispaania rallit hoidis MM-sarjas liidrikohta Hirvonen, edestades viiekordset maailmameistrit Loebi viie punktiga. Kolmas on üldarvestuses Sordo, kaotades Hirvonenile 28 punktiga.
Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles