Button võib Brawn GP tiimist lahkuda

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Brawn GP sõitja Jenson Button.
Brawn GP sõitja Jenson Button. Foto: Reuters / Scanpix

MM-sarja liider Jenson Button võib tänavuse hooaja järel Brawn GP meeskonnast lahkuda, sest meeskond ei suuda talle jätkamiseks piisavalt häid tingimusi luua.

Button on tänavusel hooajal sõitnud tunduvalt väiksema palga eest kui tema konkurendid. Lisaks sellele on ta osaliselt tasunud ka oma sõidu-ja hotellikulude eest.

Buttoni mänedžer Richard Goddard avaldas pühapäeval, et teda šokeerib Ross Brawni väide, et tiimil pole pärast MM-tiitli võitmist inglasele midagi peale väikese palgatõusu pakkuda.



«Me pole ahned. Aga kui me eelmisel aastal lepingu sõlmisime, siis tegime seda teadmisega, et kui tiimil hakkab hästi minema, siis läheb samamoodi ka Jensonil,» rääkis Goddard.



Tiimi boss Ross Brawn vihjas alles hiljuti, et Button võib meeskonnast pärast tänavust hooaega lahkuda. Samas kinnitas ta, et midagi pole veel otsustatud.





Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles