Vettel pole tiitlivõimalust maha matnud

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Red Bulli sõitja Sebastian Vettel
Red Bulli sõitja Sebastian Vettel Foto: AP / Scanpix

Jaapani vormel-1 etapi võitnud sakslane Sebastian Vettel avaldas, et ta pole tiitlivõimalust päris maha veel matnud.

«Pärast tänast tundub meistrivõistluste seis juba märksa parem, ent siiski on vahe suur,» avaldas Vettel. «Nagu olen juba varem palju kordi öelnud, siis võitlen lõpuni, kuni viimase hingetõmbeni.»

Vettel kaotab hetkel Buttonile sarja üldarvestuses 16 punktiga, vahendab autosport.com. Teisel kohal asetsevale Barrichellole jääb sakslane alla kahe punktiga.

«Viimasel kahel aastal oleme näinud, et kõike võib juhtuda ja kõik on võimalik. Peame järgmisel kahel etapil tegema täpselt sama, mida täna ja siis vaatame, mida teised on teinud,» jätkas ta, viidates Kimi Räikköneni 2007. aasta võidule, kui soomlane 17-punktise kaotusseisu kahe etapiga tasa tegi. «Kahju, et ainult kaks etappi jäänud on, kuid selline on elu.»

«Ma pole kunagi lõpetanud MM-tiitlist unistamist. Kõige tähtsam on võitlus, tahame teada, kes on parim. Põhieesmärk on MM-tiitel võita, see on põhjus, miks ma siin olen ja miks me seda kõike üldse teeme,» lisas Vettel.

Järgmine etapp sõidetakse 18. oktoobril Brasiilias ning hooaja lõpuheitlus toimub 1. novembril Abu Dhabis.

«Tal pole midagi kaotada. Ta peab lihtsalt järgmised kaks etappi võitma,» selgitas tiimijuht Christian Horner.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles