Kangerti vigastus kärpis võimalusi lepingut teenida

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Profirattur Tanel Kangert
Profirattur Tanel Kangert Foto: Erakogu
Circuit Franco Belge’i velotuuri kolmandal etapil kukkudes käeluu murdnud rattaproff Tanel Kangert tunnistas, et õnnetu juhtum kahandas šansse teenida leping ka uueks aastaks.  

«Ega see pauk minu võimalusi ei suurendanud,» nentis Kangert, kelle leping Ag2r-i meeskonnaga lõppeb selle hooajaga. «Klubi juhtkonnaga pole veel rääkinud. Töö uue töökoha otsimisel käib.»

Kangertit on profikarjääri jooksul saatnud täielik ebaõnn. Viimased kaks hooaega valutavate põlvedega hädas olnud eestlane peab viimase õnnetuse tõttu ilmselt vähemalt kuu aega rattasõidust eemale jääma.

«Käsi pandi praegu kruvidega kinni. Kümne päeva pärast tehakse uus pilt, kus vigastuse tõsidus selgemaks saab,» märkis Kangert, kes ei osanud täpselt öelda, kui kaua ta tippspordist eemal tahab olla. «Käeluu on puruks. Arvan, et olen eemal vähemalt kuu. Õnneks on hooaeg lõppemas.»

Eestlase õnnetu kukkumine leidis tuuri kodulehe teatel aset kolmanda esimesel kolmandikul, kui sõidetud oli vähem kui 60 kilomeetrit.

«Ega täpselt ei mäletagi, mis juhtus. Alguses arvasin, et sõitsin kellelegi tagant sisse, kuid pärast teised rääkisid, et pauk käis vastu rajapiiret,» ütles Kangert, kes täpsustas, et ette jäid auto- ja kõnnitee vahel olevad plastmassist postid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles