Kalev/Cramo endine treener Matic: te olete tagasi Nõukogude Liidus

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Veselin Matic
Veselin Matic Foto: Toomas Huik
Kaks hooaega BC Kalev/Cramo korvpalliklubi juhendanud Veselin Matic leiab, et valitseva Eesti meistri otsus loobuda eurosarjast oli halb.

«Te olete tagasi Nõukogude Liidus! See ei ole ei Ida- ega Venemaa liiga, see on Nõukogude Liidu liiga! Eestlased ei taha ju tagasi Nõukogude Liidu rüppe minna, ometi korvpallis te seda teete,» rääkis Matic ajakirjale Basketball.

Samas on mees kursis ka Kalev/Cramo tänavuse hooaja tegemistega. «Olen suheldnud inimestega Kalevist ja tean, et neil on noor ning ambitsioonikas meeskond, kuid neil on raske aasta ees,» lisas Matic.

Korvpalli EMil hästi esinenud Poola koondise edu peab Matic endiselt ka enda teeneks. «Mina rajasin selle meeskonna 2005. aastal. Marcin Gortat on minu mängija , mina tõin ta Poolast Saksamaale ja minu ajal tegi ta debüüdi Poola koondises,» sõnas Matic.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles