Pütsep sai Prantsusmaal 26. koha

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Erki Pütsep
Erki Pütsep Foto: Elmo Riig / Sakala
Pühapäeval Prantsusmaal sõidetud 1. kategooria ühepäevasõidu Tour De Vendée võitis kohalik jalgrattur Matthieu Ladagnous (Francaise Des Jeux) kaasmaalaste Thomas Voeckleri (Bbox Bouygues Telecom) ja Florian Vachoni (Roubaix Lille Métropole) ees.

Prantslased võtsid endale koguni viis esimest kohta. Erki Pütsep (CC Bourgas) oli parima eestlasena täna 26. (kaotust võitjale 21 sekundit), tema meeskonnakaaslane Janek Tombak ületas lõpujoone 77. kohal (+2.08), kirjutab rattaprofid.com.

Samal ajal lõppes pühapäeval ka 1. kategooria mitmepäevasõit Circuit Franco-Belge. Viimase etapi võitis grupifinisšis Argentina sprinter Juan Jose Haedo (Saxo Bank). Rene Mandri (Ag2r) sai viimasel etapil 93. koha. Kokkuvõttes võitis tuuri ameeriklane Tyler Farrar (Garmin-Slipstream), Mandri oli 62. Mandri tiimikaaslane Tanel Kangert mäletatavasti eile kukkus ning katkestas velotuuri.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles