Lauri Mengel sai turniiril Minskis kolmanda koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lauri Mengel
Lauri Mengel Foto: Peeter Langovits.

Eesti karatekad osalesid Minski lahtistel meistrivõistlustel karates. Turniir oli eeskätt kontrollvõistluseks kadettide ja juunioride koondise liikmetele, kes novembris osalevad maailmameistrivõistlustel Marokos, kuid oli ka heatasemeliseks turniiriks meie täiskasvanute koondise liikmetele.

Lauri Mengel tuli raskekaalus (+84 kg) kolmandaks, saades kaotuse turniiri võitjalt Valgevene esikaratekalt Dmitri Gratšovilt, vahendab ERR Sport.

Eksmaailmameister Marko Luhamaa seekord kaasa ei teinud, sest valmistub kevadiseks EMiks üleminekuks kergemasse kaalu (-84 kg), et mitte konkureerida koondisekohale samas kaalus Mengeliga, kellest eeskätt on oodata Luhamaa mantlipärijat meeste kumite raskekaalus.

Kadettidest oli edukaim Sergei Vladõtšenko kumite kehakaalus -70 kg, kes võitis finaalis teist Eesti koondislast Dmitri Voroninit.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles