Rooney abielu seaduslikkus sattus kahtluse alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne ja Coleen
Wayne ja Coleen Foto: SCANPIX

Itaalia kirikuametnikud väidavad, et Inglismaa jalgpallikoondise ja Manchester Unitedi ründaja Wayne Rooney abielu Coleen McLoughliniga ei ole seaduslik.

Ühe kohaliku preestri sõnul hoiatasid nad paarikest, et La Cervara klooster Genovas, kus pulmad toimusid, on pühitsemata ning seetõttu ei ole see vaimulike tseremooniate läbiviimiseks kõlbulik, vahendab metro.co.uk.

Isa Mario Ostigoni sõnul soovitati noorpaarile teist kirikut, mis paiknes vaid kaheksa kilomeetri kaugusel, kuid Rooney ja McCloughlin eirasid nende juttu ja abiellusid ikkagi plaanitud kohas. Pulmatseremoonia viis läbi pruudi perekonnatuttav preester Edward Quinn.

«Piiskop Chiavari on juhtunust väga häiritud ja ma kujutan ette, et ka isa Quinn’i ülemus, Shrewsbury piiskop nõuab selgitust, mis täpselt toimus,» arutles isa Ostigoni. «Kui ta viiski läbi mingisuguse religioosse tseremoonia, oli see vale tegu ning sel pole ei katoliku kiriku ega Jumala ees mitte mingit väärtust.»

Paarike ise viis miljonit naela maksnud pulmade ümber lahvatanud skandaali kommenteerinud ei ole. «Neil oli katoliiklik tseremoonia La Cervara kirikus ning kuna nad olid eelnevalt erinevate inimestega nõu pidanud, uskusid nad, et kõik on korras ja nad tohivad seal abielluda,» kommenteeris vastsele abielupaarile lähedalseisev isik.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles