Pajusalu tegi comeback’i

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raimo Pajusalu
Raimo Pajusalu Foto: CEV

Pärast seljavigastusest tingitud pooleteise kuu pikkust pausi üleeile Belgia meistrivõistluste 3:1 võidumängus Puursi Duveliga platsile pääsenud Roeselare Knacki temporündaja Raimo Pajusalu tegi korraliku comeback’i. Kogu kohtumise kaasa teinud eestlane tõi 11 punkti, miinuspoolele jäi kuus serviviga.

«Mõnus oli üle pika aja mängida, tunne oli, nagu saanuks suvepuhkus just otsa,» muheles Pajusalu. «Servitunnetus jättis soovida, sest mängisime väikeses saalis ja Gala pallidega. Selg on kange, kuid valu ei tee.»

Pajusalu oli sunnitud platsile minema, sest tabelis kolmandat kohta hoidva Knacki kolmandat temporündajat, sakslast Norbert Walterit kimbutas viirushaigus. Pärnust pärit võrkpallur kahtles aga, kas ta homses Belgia karikavõistluste poolfinaalis Lenniki Sartoriusi ja teisipäevases Meistrite liiga kohtumises Treviso Sisley vastu platsile pääseb.

Kreekas teenis kuue kaotuse kõrvale teise võidu Saloniki PAOK (Jaanus Nõmmsalu
12 punkti), alistades Alexandroupoli Ionikose 3:0. PAOK tõusis tabelis viimaselt kohalt kümnendaks, punase laterna rolli jäi Pavel Kružajevi tööandja Ateena Milon.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles