Klubis pettunud Alo Bärengrub ootab jaanuari

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallur Alo Bärengrub
Jalgpallur Alo Bärengrub Foto: SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise keskkaitsja Alo Bärengrub on oma Norra koduklubis Bodö/Glimt pettunud ning soovib võimalikult kiiresti uue tööandja leida.


«Olen sel hooajal pettunud nii treeneris kui klubi juhtkonnas,» nentis Bärengrub, kes on norrakate juures varumeheks taandunud. «Isegi kui mängisin hästi ja lõin võiduvärava, olin järgmises kohtumises pingil. Vähene mängupraktika võib tunda anda ka koondises.»



Bärengrub on oma pahameelest teavitanud ka klubi juhtkonda ning faktiga, et eestlane klubist lahkuda soovib, ollakse leppinud. Paraku ei soodusta Bodö juhtkonna tegevus Bärengrubile uue klubi leidmist. Näiteks sooviti, et eestlane suvel endale uue klubi otsiks. Kosilase tekkides kinnitati jällegi, et Bärengrub on vajalik mees, ning teda müüa ei tahetud. Vastupidiselt juttudele on eestlane nüüd aga taas pingil.



«Klubi otsingud käivad ja ausalt öeldes ootan juba jaanuari, kui avanevad üleminekuaknad» tunnistas Bärengrub. «Vahepeal olid mingid variandid Inglismaalt.»


Bodö võitleb praegu püsimajäämise eest kõrgliigasse, kuid Bärengrub ei osanudki öelda, kas aste madalamale langemine võiks tema šansse uus tööandja leida kahandada või suurendada.



«Võib-olla esiliigasse langedes müüakse praegused põhikoosseisu mehed enne maha ja siis pean mina järgmise aasta suppi sööma,» tõi Bärengrub välja võimaliku musta stsenaariumi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles