Tanel Kangert jätkab amatöörina

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Kangert.
Tanel Kangert.

22-aastane rattaproff Tanel Kangert, kelle leping praeguse leivaandja Ag2r´iga lõppeb sel aastal, hakkab tõenäoliselt järgmisel aastal sõitma amatöörina.


«Uue meeskonna suhtes midagi kindlat ei saa veel öelda, kuid peaaegu kindel on see, et profileping mind järgmisel aastal ühegi tiimiga ei seo,» teatas Kangert portaalile rattaprofid.com.



Kaks poolikut aastat profileeris pedaalinud Kangert tahab enne kõrgseltskonda naasmist põlved päris korda saada.



«Ma ei saa anda garantiid, et olen võimeline terve hooaja vältel profisõitudel kaasa tegema,» ütles Kangert. «Ei taha ühtegi tiimi alt vedada ning kolmandat võimalust oleks tulevikus veelgi raskem saada. Kui ma ikka järgmisel aastal võidu sõidan, saab see olema mõne Prantsuse amatöörmeeskonna eest.»



Klubi valikul lähtub ta enda sõnul ka sellest, kui palju talle antakse vabadust Eesti võistlustel osaleda.



Praegu annab põlvevalu ennast tunda. «Põlved võtan Eestis korralikult ette, füsioteraapia ja siiani proovimata ravimeetodid võtan käsile igal juhul,» kinnitas Vändrast pärit sportlane. «Praegu annavad põlved isegi üsna palju tunda, ilmselt on asi selles, et peale kukkumist (kukkumine Franco-Belge velotuuril lõppes randmeluu murruga) pole korralikku venitamist ega harjutusi teinud. Selge see, et puruks kätega on oluliselt raskem taastusravi teha - paras väljakutse jälle.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles