Tarmo Rüütli kiitis mängu järel Kaimar Saagi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli.
Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli. Foto: Liis Treimann

Eesti jalgpallikoondise peatreener Tarmo Rüütli kiitis tänase Eesti-Bosnia mängu järel intervjuus ETVle noorukese Kaimar Saagi esinemist.

«Kaimari üle on tõsiselt hea meel. Ta on selline tüüp, kellega saab maast söödumängu teha,» kiitis Rüütli ja lisas: «Kaimar oli täna väga tubli!»

Koondise esituse kohta ütles Rüütli: «Mehed proovisid igal moel, aga väga sitke vastane oli. Nad kasutasid kiirrünnakut ja see tõi edu. Neil on päris head tüübid, kes suudavad sellise asja ära teha.»

Rüütli sõnul tuleb analüüsida, miks eestlased piisavalt löögile ei saanud.

Ragnar Klavani sõnul jäi eestlastel nii kaitses kui ka rünnakus teravusest puudu.

«Bosnia tegi super valiktsükli ja hea meel nende üle,» sõnas Klavan. « Kindlasti olen praegu pettunud. Bosnia on tugev meeskond, aga me mängime kodus hästi. Oleksime siit paremat tulemust oodanud. Kõik algab meeskonnatööst.»

«Me suudame hoida palli ja luua momente, aga viimane kaval nõks jääb puudu. Midagi pole teha,» selgitas Sander Puri. «Bosnia mängis kaitses väga hästi. Kindlasti olen pettunud – kodus 0:2 kaotada – ei saa rahule jääda.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles