Argo Meresaar hakkab mängima Selveris

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Argo Meresaar
Argo Meresaar Foto: www.evf.ee

Valitsev Eesti võrkpalli meister Selver jõudis suusõnalisele kokkuleppele diagonaalründaja Argo Meresaarega, kellest saab suure tõenäosusega välisklubisse siirduva Kristjan Sikaste asendaja.

Eelmise hooaja Pärnus veetnud Meresaare teenete vastu tundsid huvi Läti klubi Riia Lase, Soome meeskond Tampere Isku-Volley ja Constanta Tomis Rumeeniast, vahendab Eesti Võrkpalli Liidu kodulehekülg.

Meresaare sõnul kaalus ta kõige tõsisemalt lõunanaabrite juurde minekut. «Tahtsin enne EM-finaalturniiri teha Eestis korraliku hooaja. Selverisse kuulub koondise tuumik ja nende poistega on tore koos mängida. Lisaks pakub eurosari suure väljakutse,» põhjendas Meresaar. «Eestisse jäädes oli Tallinna klubis mängimine ainuvõimalik variant, sest tüdruksõber saab siin tööd.»

Selveri peatreeneri Avo Keele sõnul on Meresaar vääriline mängija asendamaks eelmisel hooajal arengus suure sammu edasi astunud Sikastet. «Argo on tuttav ja turvaline mees. Kas Selver tema tulekuga just tugevamaks muutub, kuid nõrgemaks me kindlasti ei lähe,» lisas Keel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles