Dopingusüüdistusest vabastatud Cannavaro: olen tõsiselt pahane

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fabio Cannavaro
Fabio Cannavaro Foto: Reuters / Scanpix

Itaalia jalgpallikoondise kapten Fabio Cannavaro vabastati täna lõplikult dopingusüüdistustest.

Keelatud aine kortisoon sattus Cannavaro organismi seetõttu, et ta sai augustis mesilase käest nõelata ning võttis allergiavastast ravimit, mis sisaldas kortisooni, vahendab The Guardian.

Probleem tekkis aga seetõttu, et tema koduklubi Juventus ei esitanud vastavaid dokumente Itaalia Olümpiakomiteele (CONI).

CONI ei näinud siiski vajadust Cannavarot karistada ning tõenäoliselt loobub süüdistustest ka Itaalia Anti-Dopingu Agentuur.

Cannavaro on aga meedia peale maruvihane, süüdistades, et nad tegid sääsest elevandi. «Olen tõsiselt pahane. Ja kui te sellest korralikult aru ei saanud, siis kordan: olen tõsiselt pahane,» sõnas Cannavaro. «Minu südametunnistus on puhas. Inimene saab mesilaselt nõelata ja loeb siis ajalehest, et on dopingut kasutanud. Kui see minuga juhtus, mõtlesin, et näen und. Mõned ajalehed ja telekanalid läksid ikka tõsiselt liiale.»

Cannavarot on ka varem keelatud ainete tarvitamises süüdistatud. 1999. aastal filmiti toona Parmas mänginud Cannavarot päev enne UEFA karikafinaali endale midagi süstimas, hiljem tuvastati, et tegemist oli lubatud aine neotooniga.

«Eelmisel korral poleks ma tohtinud lubada ennast filmida, hoolimata sellest, et tegemist polnud keelatud ainega. Sel korral oli tegemist Juve lollusega, aga see puhuti liialt suureks,» jätkas Cannavaro pahandamist. «Loodan, et pärast tänast need jutud mind enam ei saada, mul on olnud silmapaistev karjäär ja ma olen alati reegleid järginud.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles