Tipptreenerid tahavad üleminekuperioodi lühendamist

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Andre Villas-Boas.
Andre Villas-Boas. Foto: SCANPIX

Sel esmaspäeval lõppes Euroopa jalgpallis üleminekuperiood, mille jooksul võivad klubid omavahel mängijaid vahetada. Inglismaa klubi Tottenhami Hotspuri peatreener Andre Villas-Boas tunnistas, et mitmed tippklubide treenerid tahavad üleminekuaega lühendada.

«Klubidele meeldib praegune süsteem, aga treenerid arvavad, et üleminekuturu peaks juba varem sulgema,» rääkis Villas-Boas pärast Euroopa jalgpalliliidu peakorteris toimunud kohtumist.

«Treenerid vajavad oma meeskonna ettevalmistamiseks aega. Enamik treenereid tahaks, et üleminekuperiood oleks lühem ja see lõppeks varem, aga ilmselgelt peame seda küsimust arutama edasistel kohtumistel,» lisas Villas-Boas.

Tottenhami klubi oli ka ise osaline ühes viimases üleminekus, kui alles pühapäeval anti ametlikult teada, et nende ründeäss Gareth Bale liitub rekordilise 100 miljoni euro eest Madridi Reali meeskonnaga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles