Martin Reim osaleb fännide rongkäigul

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Reim
Martin Reim Foto: Toomas Huik

Homme enne valiksarja viimast kohtumist Belgiaga kogunevad fännid, nendega koos ka endine koondislane Martin Reim, Vabaduse väljakul Vabadussõja monumendi jalamil, et koos staadionile sammuda, vahendab soccernet.

Jalgpallifännide mängueelne ühiskogunemine toimub hobijalgpalluri ning poolehoidja Steiv Silma eestvedamisel Tallinnas Vabaduse väljakul, et ka edaspidi kõiki oma staadionile minekuid just sealt alustada.

«Varasemad rongkäigud algasid asjaolude sunnil Tammsaare pargist, kuid meil on Vabaduse väljak, mis ongi nüüd väljak ja kus on olemas meile oluline sümboolika. Selle üritusega saaks väljaku korralikult sisse pühitseda ja tulla kokku, et tunda rõõmu olemast jalgpallifännid, tunda uhkust oma riigi üle ja nende üle, keda staadionile toetama lähme,» selgitas ürituse eesmärki Silm.

Esimese korra puhul saab toimuma ka koha väärikas sissepühitsemine, mille käigus Vabadussõja võidusamba esisele asetatakse Eesti koondise fännide ja mängijate poolt pärg just nende mälestuseks, tänu kellele me Eesti riiki ja koondist üldse toetada ning esindada saamegi. Lisaks sellele mälestatakse ka Eesti riigi eest võidelnuid mälestusminutiga.

Mängijate esindajana on kohal pikaajaline Eesti koondislane Martin Reim, kes korraldaja sõnul ideesse kohe väga positiivselt suhtus ning kaasa lüüa lubas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles