Polina Bratuhhina naudib Prantsusmaal raskeid mänge

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Polina Bratuhhina.
Polina Bratuhhina. Foto: volley.ee

Esimest hooaega välisklubis Terville'i Florange leiba teeniva võrkpalluri Polina Bratuhhina hinnangul on Prantsuse liiga Eesti omast palju tugevam.



«Mängijad on tehnilisemad ja tempo palju kiirem. Eriti hästi oli seda näha kohtumises ASPTT-ga. Mängisin nende vastu mõnuga, sest ühtegi lihtsat olukorda polnud ja alati pidime endast maksimumi andma. See oli mõnus!» avaldas Bratuhhina volley.ee’le.

«Blokk oli väga kõrge ja alati oli vaja sellega võidelda. Mitte nagu Eestis, et lööd täiest jõust ja ongi blokk murtud. Serviga on raske punkti saada, hea kui löön mängu jooksul paar ässa. Muideks, häid mängijaid on lihtsam blokeerida, sest nad ei tee kobalööke. Sain igas kohtumises neli-viis blokipunkti, Eestis ma blokiga aga silma ei paistnud.»

Eesti koondise nurgaründaja sõnul võib Florange eesmärk jõuda Prantsuse liigas esiviisikusse kevadel täituda.  «Mängijad on headeks sõpradeks saanud ja juba tekkib tiimitunne,»rõõmustas Bratuhhina.

Florange kohtub meistrivõistluste avavoorus laupäeval võõrsil tiitlikaitsja AS Cannes'iga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles