Margus Hernits: piletimüük on väga hästi läinud

Postimees
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti jäätantsupaar Caitlin Mallory - Kristjan Rand
Eesti jäätantsupaar Caitlin Mallory - Kristjan Rand Foto: Liis Treimann

19.–24. jaanuarini Tallinnas Saku suurhallis peetavate iluuisutamise Euroopa meistrivõistluste korraldamine on võistluste peakorraldaja Margus Hernitsa sõnul kulgenud suuremate probleemideta.

«Kõik on läinud plaanipäraselt, midagi katastroofilist pole olnud,» tunnistas ta. «On ette tulnud mitmeid pisiprobleeme, aga arvan, et neid on igal suuremate ürituste korraldajatel olnud.»



Ka piletimüügiga oli Hernits rahul. Kõigepealt paisati müüki n-ö paketid ehk siis kogu võistluse piletid, 10. oktoobril tulid müügile ka üksikpiletid. «Piletimüük on väga hästi läinud. Enne üksikpiletite müükiminemist oli müüdud 450 komplekti ehk 4500 piletit, sellega olime müügiedetabelis Piletilevis esikohal,» avaldas Hernits.



«Meie kõige suurem murekoht on see, et peame Saku hallis nii palju kohti ära andma ja saame müüa nii vähe,» möönis Hernits ning loetles: «Sponsorid, Rahvusvahelise Uisuliidu inimesed, kohtunike ala, telekommentaatorite kohad, kirjutava pressi kohad, sportlased – see kõik sööb päris palju kohti ära.»



Hernits tõdes, et korraldajatel on käed üha rohkem tööd täis. «Mida päev edasi, seda tihedamaks sagimiseks läheb,» rääkis ta. «Jõuluvaheaega me ilmselt eriti võtta ei saa, jaanuarini on hea, kui üldse magama saame.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles