Piiroja: tahtsime ennast tõestada

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raio Piiroja
Raio Piiroja Foto: Toomas Huik

Eesti vutikoondise kapten Raio Piiroja teatas pärast kohtumist Belgiaga, et koondislaste tõestamissoov oli suur ja see viis meeskonna ka võidule.

«Jalg kõige parem pole – valutab. Aga lubadus sai antud ja mängisin nii hästi kui suutsin,» avaldas Piiroja ETVle ja lisas: «Teada oli, et täna on viimane valikmäng. Tahtsime tõestada, et me oleme hea meeskond ja suudame väravaid pakkuda. Kõik hakkas kaitsest peale.»

 «Ütlesin poistele enne mängu, et Belgia mängijatel on sellistes oludes veel hullem. Luges see, kes rohkem võita tahtis. Olime agressiivsed ja andsime endast kõik. Tänu sellele ka selline tulemus,» sõnas Piiroja.

«Pärast Bosnia mängu oli meil tõsine koosolek ja täna oli kõik juba korrigeeritud,» nentis Piiroja, kes kiitis ka 21-aastast Kaimar Saagi. «Ta on noor ja kiire. Supermees! Täna mängisid kõik hästi. Kui välja tulin, siis natuke kartsin, et äkki vean meeskonda alt, aga Morozov tuli väga hästi sisse. Oli mehe eest väljas!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles