Capello: Beckhami auhind on sama veider nagu Obama Nobeli preemia

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham (vasakul) ja Fabio Capello.
David Beckham (vasakul) ja Fabio Capello. Foto: AFP / Scanpix

Inglismaa jalgpallitäht David Beckham avaldas, et siirdub 95-protsendilise tõenäosusega jaanuarist Milani, kuna 34-aastane pallur soovib saada võimalikult palju mängukogemust, et kindlustada koht 2010. aastal MMile sõitvas Inglismaa koondises.

Eilses 3:0 võidus Valgevene üle valiti Beckham üllatuslikult kohtumise parimaks mängijaks, koondise peatreener Fabio Capello aga sellega päri ei olnud – tema sõnul olevat 32 minutit mänginud Beckhamile antud autasu sama veider nagu USA presidendile Barack Obamale kõigest kaheksakuulise ametisolemise järel antud Nobeli rahupreemia, vahendab Guardian.

«Tõsi, olin veidi üllatunud,» tunnistas Capello. «Minu arvates oli see üsna samasugune üllatus, kui kõigest kaheksa kuud ametis olnud Obama sai Nobeli rahupreemia. Mees mängib 30 minutit ja valitakse matši parimaks...»

«Samas avaldab see mulle muljet, et ükskõik, kas Beckham mängib 20 või 50 minutit, ta mängib alati hästi,» lisas Capello.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles