Rubens Barrichello loodab kodus esimese võidu saada

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rubens Barrichello
Rubens Barrichello Foto: AFP / Scanpix

Vormelistaar Rubens Barrichello on enne selle nädalalõpu võistlust indu täis.

Brasiillane ei ole veel kordagi oma 17 aasta pikkuse karjääri jooksul võitnud Sao Paulos Interlagose rajal, mis on tema koduringrada, kirjutab AFP.

Sellel nädalalõpul võib aga Barrichello ammune unistus teoks saada.

«Mul on hea meel Interlagoses olla. Tõstan käed taeva poole ja tänan hea auto eest. Nüüd on mul võimalus võita Brasiilia GP. See on midagi, millest olen kaua aega unistanud,» sõnas Barrichello.

37-aastane Barrichello on olnud Interlagose rajal võidule küllaltki lähedal. 2004. aastal tuli ta Ferrari roolis seal kolmandaks.

2003. aastal juhtis ta kaks ringi enne finišit võistlust, kuid kütuseprobleemid sundisid ta katkestama.

Sellel aastal võib brasiillasel see lõpuks õnnestuda. Barichellol on Brawn GP meeskonna sõitjana olnud hea hooaeg ning kõik võimalused võtta maailmameistri tiitel.

Barrichello peab aga veel saama kätte meeskonnakaaslase Jenson Buttoni, kes on temast 14 punktiga ees. Barrichello vajab maailmameistriks saamiseks Brasiilia GP võitu. Lisaks peab ta lootma, et Button ei sõida neljandast kohast kõrgemale. Siis selgitataks maailmameister viimasel osavõistlusel, mis toimub Abu Dhabis.

 «Annan endast kõik, sest vajan võitu. Minu suurimaks eesmärgiks on see võit saada,» lausus Barrichello.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles