Armand Levandi võitis Rootsis turniiri

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Armand Levandi oli paarismängus edukas.
Armand Levandi oli paarismängus edukas. Foto: Toomas Huik

15aastane Armand Levandi võitis Rootsis, Helsingborgis peetud Euroopa Tennise Assotsiatsiooni (Tennis Europe) kuni 16aastaste poiste etapil paarismängu koos venelase Sergei Poverinoviga.

Finaalis alistati Suurbritannia esindajad Rob Carter/Michael Watkins 6:4, 6:3.



 Levandile oli see juba kolmandaks järjestikuseks turniirivõiduks paarismängus, kaks nädalat tagasi tuli ta esimeseks Prantsusmaal koos lätlase Arvis Berzinšiga ning kümme päeva tagasi Taanis samuti koos Poverinoviga.



Tennis Europe Junior Tour U16 3. kategooria turniiril Olympia Cup 2008 esimesena asetatud Levandi/Poverinov olid avaringis vabad, ent alistasid veerandfinaalis Suurbritannia paari Lloyd Glasspool/Sidhartha Hazarika 6:2, 6:1 ning poolfinaalis Norra esindajad Fedor Baev/Mons Knudtzon 6:4, 6:1.



 Üksikmängus ei suutnud Levandi (TE edetabeli 16.) juba kolmandat turniiri järjest edu saavutada.



Esimese asetusega eestlane alistas küll avaringis Thomas Gloudemansi Hollandist (TE 954.) 6:2, 6:2, ent jäi teises ringis alla Suurbritannia esindajale Connor Glennonile (TE 394.) 3:6, 2:6.



Turniiri võitis veel üks Suurbritannia tennisist, Andrew Bettles, kes eelmisel turniiril Taanis alistas teises ringis Levandi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles