Rakvere Tarvas tõusis tabeliliidriks

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber.
Rakvere Tarva peatreener Andres Sõber. Foto: Arvet Mägi
Rakvere Tarvas alistas Eesti korvpallimeistrivõistlustel võõral väljakul 89:74 Pärnu KK ning on esimesena kogunud nüüd kaks võitu.

Pärnu spordihoone avamiste raames oli kohtumist vaatama tulnud päris palju inimesi. See andis jõudu ka kodumeeskonnale ja pärast lahtiviset tegid väljakuperemehed kohe 11:2 spurdi. Seejärel mäng aga tasakaalustus ja esimese poolaja võitis Tarvas kümne punktiga. Teisel poolajal kontrollis Tarvas kohtumist ja nii tuligi lõpuks üsnagi kindel võit, kirjutab Tarva kodulehekülg.

«Saali avamine tekitas võõrustajates kõva peomeeleolu ja  selle pealt läksid nad kohe alguses juhtima. Saime siis aga oma mängu ka käima ja poolaja võitsime juba kümnega,» sõnas Tarva peatreener Andres Sõber. «See oli magus võit, sest ega Pärnu kehva meeskond ei ole ja nüüd on hea minna järgmisel nädalal Valgale vastu.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles