Saaremaa kolme päeva jooksu võitis Taivo Püi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
36. Saaremaa Kolme Päeva jooksu võitja Taivo Püi jooksmas Ohessaare pangal.
36. Saaremaa Kolme Päeva jooksu võitja Taivo Püi jooksmas Ohessaare pangal. Foto: Raul Vinni / Oma Saar

Saaremaa kolme päeva jooksu võitis Taivo Püi, kes oli võidukas kõigil kolmel etapil.

Püi läbis reedel Kuressaares joostud 10 km ajaga 31.02. Laupäeval Sõrve sääres joostud 16,195 km distantsi läbis Püi ajaga 52.52 ning pühapäeval taas Kuressaares ja selle ümbruses joostud 16 km joostud etapil sai Püi ajaks 52.27. Kolme päevaga läbis Sportkeskus.ee meeskonnas jooksnud Püi maratonidistantsi 42,195 km ajaga 02:16.21.

«Raske oli, hiljuti Birminghamis läbitud poolmaraton on alles sees,» ütles jooksuürituse võitja pärast finišit. Kolm päeva praktiliselt üksinda jooksnud Püi märkis, et võit tuli ilma suurema vaevata. «Kahjuks või õnneks sel aastal konkurente ei olnud. Sain ise paraja tempo valida,» rääkis juba teist aastat järjest Saaremaa kolme päeva jooksu võitnud Püi.

Võitjale järgnes Margus Pirksaar Jooksupartnerist, kes oli kõikidel etappidel teine ning lõpetas koguajaga 02:22.44. Kolmandaks tuli parima saarlasena Tõnis Juulik (KJK Saare) ajaga 02:24.08

Parima naisena lõpetas kolmepäevase jooksu Annika Rihma (OK Põlva Kobras) ajaga 02:48.53

Saaremaa kolme päeva jooks on Saare maakonna üks vanimaid ja suurimaid spordiüritusi. Kolme päeva jooksul läbitakse maratonidistants (10 km, 16,195 km ja 16 km). Joostakse Kuressaare linnas ja selle ümbruses ning Sõrve säärel.

36. korda toimunud Saaremaa kolme päeva jooksu on ainsana kõikidel kordadel läbinud jooksu algataja Tõnu Vaher.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles