Sten Esna koduklubi tõusis Prantsusmaal tabelijuhiks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Esna koos kaaslastega rõõmustamas.
Sten Esna koos kaaslastega rõõmustamas. Foto: EVF

Võrkpalluri Sten Esna koduklubi Rennes’i Etudiants alistas Prantsusmaa meistrivõistlustel võõrsil St. Brieuci Côtes d'Armori 3:1.

Kuigi vastane asub tabelis eelviimasel 13. kohal, ei tulnud võit Etudiantsile sugugi kergelt – külalised võitsid kaks esimest geimi 25:22 ja 25:23, kuid kaotasid kolmanda 19:25, kirjutab Eesti Võrkpalli Liidu kodulehekülg.

Neljandas geimis oma paremuse numbritega 25:20 maksma pannud Etudiants lisas tabelisse kolm punkti.

«Olime raskeks mänguks valmis, sest vastased mängivad kodusaalis hästi. Veebruari lõpus üllatasid nad võiduga Poitiers’i Stade Poitevini üle,» lausus Esna. «St. Brieuci Côtes d'Armor on ebastabiilne meeskond – ühel päeval mängivad nagu kulda, päev hiljem võib neid kergelt võita.»

Esna sõnul suutis Etudiants pingelistes geimilõppudes oma tahtmise peale suruda. «Kolmandas geimis hakkas iga mees oma rida ajama ja üksteise toetamine kadus ära. Saime vastu näppe ja neljandas oli meeskonnavaim taas tasemel,» rääkis Esna.

Nelja kaotuse kõrvale 15. võidu saanud ja viimases kuues kohtumises tabelisse punktilisa teeninud Etudiants tõusis teiselt kohalt esimeseks ja jääb sinna püsima vähemalt nädalaks, sest Cannes’i Volley-Balli ja Montpellieri Université Clubi omavaheline kohtumine lükati seoses riigi karikavõistluste Final Fouriga aprillikuusse.

Tundub, et lõpuks ometi saab Etudiants hooaja keskel terviseprobleemide tõttu tippspordiga hüvasti jätnud Slovakkia nurgaründaja Stanislav Vartovniku asemele väärilise täienduse. Lepingu sõlmimisele on lähedal horvaat Roko Sikiric (26 a, 198 cm), kes alustas hooaega Itaalia esiliiga klubis Cagliari Tiscali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles