Levadia pani tõrkuva Dmitrijevi müügilehele

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aleksandr Dmitrijev
Aleksandr Dmitrijev Foto: Tallinna Levadia

Jalgpalliklubi Levadia pani müügilehele meeskonna poolkaitsja Aleksandr Dmitrijevi, kuna ta ei soostunud alanud hooaja lõpuni kestvat lepingut pikendama.

«Rääkisime temaga pikalt ning arutasime erinevaid variante, ent kõik lõppes sellega, et pidime ta müüki panema,» rääkis Levadia president Juri Tšurilkin.

Lepingu pikendamisest loobunud Dmitrijev pole tänavu Levadia eest platsil käinud. Samasugust taktikat kasutas Levadia ka mullu, kui lepingu pikendamisest loobusid väravavaht Artur Kotenko ja keskväljamehed Konstantin Vassiljev ja Ats Purje.

Tšurilkini arvates käitub klubi õiglaselt. «Kui mõnel mängijal tekib võimalus siirduda välisklubisse, pole me takistusi teinud,» rääkis president. «Kui mängija leiab, et ei soovi tulevikus meie meeskonda kuuluda, pole mõtet talle mänguaega anda.»

Tšurilikin ei soovinud täpsustada, kui suure summa klubi Dmitrijevi ülemineku eest küsib.

Tšurilkin ei mõista meedias levivaid jutte, nagu tegutseks klubi Eesti koondise huvide vastaselt. Dmitrijev ja mullu koduklubiga pahuksisse sattunud pallurid kuuluvad koondise nimekirja.

«Pigem käituvad mängijad omakasupüüdlikult. Nad soovivad lepingu lõpuni ühes klubis veeta ning siis vaba agendi staatuses uut töökohta otsida,» märkis Tšurilkin.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles