Räikkönen ootab Lotuselt vastuseid

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen
Kimi Räikkönen Foto: SCANPIX

Soome vormelipiloot Kimi Räikkönen rääkis Autospordile, et läbirääkimised tema praguse meeskonna Lotusega on seismas, sest soomlane ei ole saanud tiimilt piisavalt vastuseid.

«Nad teavad põhjuseid, miks asjad hetkel edasi ei liigu,» ütlas ta. «Seni, kuni asjadele pole lahendusi leitud, ei saa me järgmisest hooajast rääkida.»

Räikkönen oli lähedal liitumisele Red Bulli meeskonnaga, kuid viimased palkasid siiski austraallase Daniel Ricciardo. «Ma ei usu, et midagi valesti läks. Ilmselt tahtsid nad lihtsalt erinevat asja. Minge küsige nende käest,» sõnas Räikkönen Red Bulliga seotud küsimuse peale. «Minu jaoks ei ole vahet. See ei ole esimene kord, kui asjad nii lähevad. Mõnikord räägid sa inimestega ja asjad lihtsalt ei lähe nagu plaantud.»

Paistab, et suure tõenäousesega jätkab Räikkönen siiski Lotuse meeskonnas, kuid spekuleeritakse, et mees võib liituda oma endise tiimi Ferrariga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles