Esna koduklubi sai Prantsusmaa liigas kuuenda koha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sten Esna koos kaaslastega rõõmustamas.
Sten Esna koos kaaslastega rõõmustamas. Foto: EVF

Sten Esna koduklubi Rennes’i Etudiants kaotas Prantsusmaa meistrivõistluste põhiturniiri viimases voorus võõrsil Beauvais Oisele 0:3, langes tabelis koha võrra ning lõpetas meistrivõistlused kuuenda kohaga.

Uue süsteemi kohaselt piirdub Prantsusmaal

play-off

poolfinaalide ja finaaliga, vahendab evf.ee.



Etudiants suutis riigi karikavõitjale väärilist vastupanu osutada vaid avageimis, mis kaotati 42-minutilise lahingu järel harvanähtava skooriga 39:41. Kaks järgmist geimi kuulusid kindlalt võõrustajatele 25:20 ja 25:21.



«Tundus, et vastased tahtsid kodupubliku ees hooajale ilusa punkti panna, meie aga ootasime mängu lõppu,» lausus Esna. «Avageimis olid meil omad võimalused, kuid ka kohtunik tegi paar imelikku otsust.»



Eelmisel hooajal kümnenda koha saanud Etudiants astus tänavu küll sammu edasi, kuid viimasest seitsmest kohtumisest kuus kaotanud klubil jääb kokkuvõttes okas hinge. Kuu aja eest teist kohta hoidnud Etudiants jäi kokkuvõttes ilma ka kohast eurosarjas.



«Hetkeemotsioonide põhjal on kahju, et poolfinaali ei pääsenud, kuid rahulikumalt järele mõeldes poleks keegi enne hooaja algust julgenud pakkuda, et me koha eest esinelikus võitleme,» rääkis Esna.



Reedel Eestisse saabuv rahvusmeeskonna libero ei osanud öelda, kus klubis järgmisel hooajal leiba teenib. «Etudiantsis jätkamist ma ei välista,» täpsustas Esna. «Tunnen end kindlasti platsil kindlamalt kui aasta eest. Väike väsimus on sees, kuid arvan, et nädalasest puhkusest peaks piisama.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles