Vormelimaailma populaarseimad naised ja tüdruksõbrad

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen ja Jenny Dahlman-Räikkönen
Kimi Räikkönen ja Jenny Dahlman-Räikkönen Foto: SCANPIX

Kuningliku autospordiala vormel-1 põhitegijateks on ikka mehed oma masinatega, kuid suurt rolli mängivad ka sportlaste abikaasad ja tüdruksõbrad.

Asjatundjad reastasid naised, kes vormelimaailmas silmailu pakuvad.

Möödunud aasta vormel-1 maailmameistri Lewis Hamiltoni tüdruksõber Nicole Scherzinger on ansambli The Pussycat Dolls laulja. Kriitikute sõnul on naise ilus välimus pannud piloodi muretsema, et äkki saab ta kallim kogu avalikkuse tähelepanu endale.

Ka olevat Hamiltonil raske varjata oma armukadedust, kui Nicole esineb laval napis riietuses.

Kinnitamata andmetel on Hamilton kätte võidelnud õiguse määrata, millised peaksid The Pussycat Dollsi esinemiskostüümid olema.

Modell Jessica Michibata on selle aasta vormel-1 maailmameistri Jenson Buttoni tüdruksõber. Aluspesumodellina kuulsaks saanud Michibata ema on jaapanlanna, isa aga Argentinas sündinud hispaanlane. Kuna Buttonit tuntakse kui naistemeest, siis arvatakse, et nende suhe ei pruugi kaua vastu pidada.

Soomlasest vormelipiloot Kimi Räikkönen on abielus modell Jenni Dahlmaniga. Ta võitis Miss Skandinaavia tiitli ja Miss Soome iludusvõistlusel tuli esimeseks printsessiks. Naine on innukas ratsutaja ning tal on neli hobust, millest kolm ostis talle Kimi.

Vormelikarjääri lõpetanud David Coulthardi saab  ikka aeg-ajalt vormelikarussellis näha, kuna ta nüüd on ajakirjanik. Coulthardi abikaasa Karen Minier oli varem Belgia spordikanali vormel-1 toimetaja. Ta vallandati, kuna rikkus ametialase professionaalsuse reegleid, armudes šotlasest vormelistaari. Paar on kihlatud ja neil on üheaastane laps.

Fernando Alonso abikaasa Raquel del Rosario on Hispaania ansambli El sueño de Morfeo laulja. Kaunitar on välja andnud ka sooloplaadi ning näidelnud  mitmes Hispaania populaarses telesarjas. Paar abiellus 2006. aasta novembris. Perele lähedaste isikute sõnul käitub naine avalikkuses üsna malbelt, kuid kodus pidid püksid tema jalas olema.

Toyota sõitja Timo Glocki kallim on majandust õppiv ja modellina raha teeniv Isabell Reis. 24-aastane blond kaunitar on osa võtnud ka Saksamaa tippmodelli valimise tõsielusaatest.

Vormelimaailmast kinga saanud Flavio Briatore moodustas kunagi oma naise Elisabetta Gregoraciga F-1 kuulsaima paari.

Mõlemad kasutasid oma eesmärkide saavutamiseks alatuid võtteid. Gregoraci sai kuulsaks sellega, et pakkus intiimteenuseid Itaalia rahvusringhäälingu esindajale, et saada telesaatesse.

Naine pääses saatesse, kuid kui tasu eest seksimine välja tuli, ta vallandati.

Prantsuse päritolu vormelipiloot Romain Grosjean ei ole vormeliradadel veel väga edukas olnud. Seda edukam on olnud ta naissuhetes. Grosjeani praegune elukaaslane on telestaar Marion Jolles. Naine töötab telekanalis TF1. Jolles on pikka aega kajastanud mootorisporti. Teada on, et paari vaidlused neile mõlemale südamelähedasel teemal kipuvad vahel väga kuumaks minema.

Sellel aastal Ungari GP-l eluohtlikku õnnetusse sattunud Felipe Massa abikaasa on jõukas brasiillanna Rafaela Bassi. Paar abiellus 2007. aastal.

Massast viis aastat vanem naine on oma meest alati toetanud ning saanud oma mahlaka keelekasutuse tõttu üsna kuulsaks.

Soomlasest piloot Heikki Kovalainen on alates 2002. aastast koos olnud inglannast modelli Catherine Hyde`iga. Kinnitamata andmetel plaanib paar järgmisel aastal abielluda.

Hyde`i ei peeta odava populaarsuse tagaajajaks. Kriitikute sõnul eristub ta teistest vormelimaailma naistest vaoshoituse ja elegantse riietumisstiili poolest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles