Silver Leppikule tehti mängu ajal kaks õmblust

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rocki tagamängija Silver Leppik.
Rocki tagamängija Silver Leppik. Foto: Martins Zilgalvis

Tartu Rocki tagamees Silver Leppik elas Kalev/Cramoga peetud kohtumise ajal üle ka valusa meditsiinilise protseduuri. Kolmandal veerandajal tehti ta alahuule juurde kaks õmblust.

«Täiesti mänguline olukord,» sõnas kalevlaselt Rait Keerleselt obaduse saanud Leppik ning kinnitas, et vastase vastu ta vimma ei pea. «Midagi hullu pole, haav oli lihtsalt selline, et pidi paari õmblusega kinni tõmbama.»

85:68 võidumängus Rocki heaks 12 punkti panustanud mees naasis neljanda veerandaja alguses platsile.

Kuniks Leppikut õmmeldi, pidid vaid seitsme mehega mänginud Rockis kandma raskust nooremad mehed, kes said ülesandega auga hakkama.

Tartlaste peatreener Indrek Visnapuu aga ei kippunud neid taevasse tõstma. «Ei saa öelda, et Eesti mõistes tippvõistkonnas oleks keegi sellise taseme juures ennast ületanud,» sõnas ta. «Poisid olid tublid, aga nad peaksid iga päev nii mängima.»

Kalev/Cramo mängujuhi Tanel Soku arvates sai määravaks see, kumb meeskond suutis eelmise nädala suurtest kaotustest tekkinud vaimse madalseisu paremini ületada. «Täna võitis see, kes oli enne mängu vaimselt tugevam. Meie olime kehvemad, kukkusime ära,» tunnistas Sokk.

Kalev/Cramo peatreener Nenad Vucinic tunnistas aga suurt pettumust. «Sellise mängu kohta pole meil mingeid vabandusi,» lausus ta.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles