Brawn GP pakub Buttonile korralikku palgatõusu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ross Brawn
Ross Brawn Foto: AP / Scanpix

Brawn GP vormel-1 meeskond pakub Jenson Buttonile kaheksa miljoni naelast aastapalka. Meeskonna boss Ross Brawn on 99 protsenti kindel, et inglane jääb järgmiseks hooajaks Brawni tiimi.

Button nõustus mullu viie miljoni naelase palgakärpega ja maksis ise oma hotelli ja sõidukulude eest. Sel hooajal pakub Brawn talle vastutasuks aga korralikku palgatõusu.

«Ilmselgelt on Jenson suurepärane sõitja ja ta on paljudele sihtmärgiks,» ütles Brawn. «Tahame, et Jenson meeskonda jääks ja usun, et leiame lahenduse.»


«Jensonil on meiega leping, kuid see palk pole maailmameistri vääriline. See pole selline palk, mida pakub meeskond, mis on märksa paremas olukorras kui kümme kuud tagasi,» jätkas Brawn. «Töötame Jensoniga, et leida tasakaal selle vahel, mida meie suudame pakkuda ja mis oleks tema staatuse ja panuse suhtes aus.»


Küsimusele, kas Brawn on 100 protsenti kindel, et Button jääb praegusesse tiimi, vastas ta: «Kunagi ei saa 100 protsenti kindel olla, aga ma ütleksin 99 protsenti.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles