Kerge trauma segas Kanguril mängimist

Peep Pahv
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur (paremal).
Kristjan Kangur (paremal). Foto: AP/Scanpix

Kristjan Kanguri koduklubi Villeurbanne'i ASVEL sai Prantsusmaa korvpalli meistriliigas ühe võidu kõrvale kolmanda kaotuse, jäädes alla Orleansile 66:76. Halb päev oli ka Kanguril – ta viibis väljakul kõigest üheksa minutit, jäi nullipoisiks ning teenis kolm viga.



«Kaunase mängus kukkusin puusale ning järgmisel päeval sain trennis samale kohale veel ühe löögi. Sellises seisus ei saanud ma endast sada protsenti anda,» selgitas Kangur.



«Lisaks teenisin lühikese ajaga kaks ründeviga. Meil on aga kombeks esimesel poolajal üle kahe vea saanud mehed pingil hoida. Pean tunnistama, et mäng mul ei õnnestunud.»



Kangur loodab, et on juba teisipäeval paremas hoos, siis kohtub ASVEL Euroliigas kodus Fenerbahce Ülkeriga. Samas võib seni väikese ääre kohal tegutsenud eestlase roll muutuda.



ASVELi ameeriklasest keskmängija Curtis Borchardt murdis käeluu ning Kanguri jõudu võidakse lähitulevikus vajada rohkem korvialuses võitluses. «Meil napib pikki mehi,» viitas Kangur keerulisele olukorrale.



Lisaks koosseisu probleemidele peavad Prantsusmaa klubi juhid ja treenerid leidma mooduse, kuidas peletada pallurite mõtetest kaotustega tekkinud ebakindlust.



 «Tegelikult mängisime laupäevalgi päris ilusat korvpalli, ent ühe viieminutilise mõõnaga lasime vastase ette ning nii jäigi,» kirjeldas Kangur. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles