Wigani jalgpallur murdis ööklubis naisterahva ninaluu

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Marlon King koos abikaasa Juliega kohtusse saabumas.
Marlon King koos abikaasa Juliega kohtusse saabumas. Foto: TopFoto / SCANPIX

Inglismaa meistriliigas Wigan Athleticus mängiv jalgpallur Marlon King murdis väidetavalt Londoni ööklubis naisterahva ninaluu, kuna naine tõrjus tema lähenemiskatse.

Jamaica jalgpallikoondisesse kuuluv King ahistas mitut naissoost klubilist ning kui naised teda tõrjusid, muutus vägivaldseks ja karjus: «Te pole minu liigast, ma olen multimiljonär!», vahendab The Times.

Süüdistuse kohaselt leidis intsident aset mullu detsembris Sohos Revue Bar’is, kui King lähenes 20-liikmelisele sportlike naisterahvaste kambale, kuhu kuulusid näiteks ka üks jalgpallur ja üks spordiajakirjanik.

King hakkas osasid neist kaelalt ja põskedelt käperdama, ent kui nad mehe eemale tõukasid, hakkas abielus ja kolma lapse isa King seksuaalselt ahistama 20-aastast tudengineiut.

«Olen temast üsna palju lühem, ta vaatas üle minu pea mu sõprade poole ja käskis neil mind endast eemale toimetada,» rääkis tudengineiu täna pisarsilmil kohtus. «Siis hakkas ta mind vastu pead nügima ning kordas, et ma pole tema liigast.»

Kui neiu palus Kingil ennast rahule jätta, olevat jalgpallur teatanud: «Kas sa ei tea, kes ma olen? Ma olen miljonär.»

«Mind ei huvita, kes sa oled, kao meie lauast minema,» vastas neiu seepeale.

Tütarlapse sõbrad tulid talle appi ning kui ta viimases hädas Kingi endast eemale tõukas, lõi mees teda rusikaga näkku, murdes neiu ninaluu ja lõhkudes tema huule, lisaks sai piiga ka sinise silma.

Kohtus öeldi, et naisel jooksis verd nii ninast kui ka suust ning veri tilkus tema kleidile.

Kui jalgpallur seejärel klubist välja visati, olevat ta küsinud: «Miks? Ma pole midagi valesti teinud.»

29-aastane King eitab süüdistusi ning väidab, et teda aetakse kellegi teisega segamini, hoolimata sellest, et kuus tunnistajat on teda kui ründajat identifitseerinud.

Ohvri sõber tegi ka vahetult pärast juhtunut tütarlapse näost mobiiltelefoniga pilti, mida näidati ka kohtus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles